A 'IFAH
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
OH PMR
Wednesday, 18 December 2013 • 18:36 • 0 comments
NERVOUSSSS??????? kenapa adik adik ku?!oh,takut dengan  result eah..mungkin akak lambat nak post dalam blog ni walaupun dah pukul 10 pagi.Alhamdulillah..result tahun ni untuk adik adik baik baik semua.Dont worry adik adik..Kalau result kali ini tak begitu memberangsangkan untuk adik adik sekalian,jangan bersedih wahai hati yang kecil itu,kerana ALLAH S.W.T itu Maha Adil.Mungkin bukan sekarang untuk adik adik tunjukkan prestasi yang terbaik untuk orang yang tersayang.Maybe next exam kan?relax ah dik.Akak pernah lalui tahun lepas,walau akak tak dapat 8A,just dapat 7A1B mungkin ia adalah satu permulaan untuk kita dan pengajaran bagi akak.Kalau kita usaha lebih dan selalu ingat apa yang disuruh oleh ALLAH S.W.T.,mungkin dia akan berikan apa yang kita inginkan.Kita sebagai hambanya selalulah ingatkan dia..Besides,adik adik yang dapat best result tu bersyukurlah yepp..dan jangan terlalu leka dengan result tu.Bak kata cikgu akak,result PMR nak menentukan kebolehan dan dimana akan kita diletakkan nanti peringkat sekolah menangah atas.Apapun,akak nak ucapkan TAHNIAH untuk adik adik yang berjaya membuatkan orang yang tersayang tersenyum,tapi jangan lupa untuk berterima kasih dengan guru,ibu bapa,family,dan kawan kawan yang telah berkongsi ilmu dan tenaga...
GOOD LUCK,ALL THE BEST


PASTFUTURE
MY WORDS;


❤YOU'RE MY FIRST AND LAST CHAPTER IN MY LIFE , ALLAH AZZA WAJJALA ❤ Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally. (Study Smart but Work Hard) ❤ ❤ ALHAMDULILLAH ASASI DAH HABIS !❤ ~✌FIGHT FOR WHAT YOU BELIEVE✌~

Footstepping


History

  • begitu lama kah saya tak berblog di laman ini? beg...
  • kejutan for cikgu kami (goyang-goyang) ....
  • salam jumaat kepada u semua.. korang apa khaborr....
  • assalamualakum kepada blogger blogger islam . dan...
  • hari jadi oh hari jadi ...
  • wahh..mula-mula sekolah harap takde lha new stude...
  • kisah pertama di kelas 4neptune
  • a sad night
  • mamat senget
  • double hello u all....wahhh...aifah baru jer siap...

  • Credits

    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome



    “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”

    siti nur nabeela aifah mohammad