A 'IFAH
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Monday, 28 October 2013 • 01:22 • 0 comments
begitu lama kah saya tak berblog di laman ini? begitu lama kot...HAHAHA.. begitu banyak la kisah aifah nak crita kat dalam ni.Tapi mungkin aifah tak larat nak tulis tulis ni.Hmmm...but sekarang aifah masih dalam final exam,esok last subjek.. BIOLOGY . Minat sangat la subjek ni..hehe..exam kali ni begitu hebat permainan dia.Ada yang senang..ada yang susah,.Hri ni exam fizik,boleh dikatakan susah jugak.Tapi aifah harap aifah dapat 5A keatas.hehehe...Exam kali ni nak tengok aifah ni belajar di kelas mana tahun depan..Tahun depan SPM .oh my god, tapi aifah rasa aifah boleh .Insyaallah. aifah kena la kurangkan main main ni.. hehehe.. btw,comel tak gambar aifah dengan si katak tu?? tu time aifah buat eksperimen dengan kekawan kelas aifah with cikgu hengsemmmmm...hihih.btw,gambar ni dia cakap aku comel bila begitu(perasan).thanks dear you sebab cakap begitu kat saya.Suka sangat babe... aifah nak tumpukan sepenuhnya dengan pelajaran aifah,sebab nak kasi gempak sikit dekat orang aifah sayang.. hihi.. *dah tak tahu dah tulis apa ...
nanti ada masa lagi..aifah coret kan lagi.. hehe... dont worry aifah will back.kohkoh..~ . dah asar dah . kay bai. 
 


PASTFUTURE
MY WORDS;


❤YOU'RE MY FIRST AND LAST CHAPTER IN MY LIFE , ALLAH AZZA WAJJALA ❤ Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally. (Study Smart but Work Hard) ❤ ❤ ALHAMDULILLAH ASASI DAH HABIS !❤ ~✌FIGHT FOR WHAT YOU BELIEVE✌~

Footstepping


History

  • kejutan for cikgu kami (goyang-goyang) ....
  • salam jumaat kepada u semua.. korang apa khaborr....
  • assalamualakum kepada blogger blogger islam . dan...
  • hari jadi oh hari jadi ...
  • wahh..mula-mula sekolah harap takde lha new stude...
  • kisah pertama di kelas 4neptune
  • a sad night
  • mamat senget
  • double hello u all....wahhh...aifah baru jer siap...
  • rain is good

  • Credits

    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome



    “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”

    siti nur nabeela aifah mohammad