A 'IFAH
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Saturday, 9 February 2013 • 05:50 • 0 comments

assalamualakum kepada blogger blogger islam . dan hello to non muslim . oke fine. blog aifah dah berhabuk sangat bagai . heee... lantak lah dia. hahaha.. oups!! lupa nak tanya korang . sihat tak malam ni ? mesti korang sihat kan . aifah harap korang semua dalam keadaan sihat . aifah disini sihat dan masih boleh senyum dengan bahagianya.walaupun macam macam berlaku kedapa aifah. oh no . aifah nak buat new post ..tapi aifah tak pandai nak post ikut mobile . sebab netbook aifah ,kak long aifah pinjam kejap . (:
ini aifah dapat new post kan sebab kak long aifah balik cuti raya cina . sebelum aifah lupa, selamat hari raya kepada kawan yang berbangsa cina dan masyarakat yang menganuti agama itu .hee ... 
first . Aifah nak say kat korang aifah dah tiada apa apa lagi dengan capital F tu . oke. aifah redha . tapi sayang nya dia tu baik orang nyaa... biarlah dia.moga dia jumpa girl yang lebih bagus daripada Aifah . 
amin .
second , thanks kak long buat balik kawan baru kat aifah dan abang abang aifah .iaitu kucing . comel sangat kucing tu.. auwmmm.... tapi aifah tak tau nak kasi nama ap kat meow 2 ekor tuh.. boleh kasi suggestion tak?
hahaha.. oke kalau ada .sila komen eak ... (;
aifah rasa setakat ini dulu . okey sayang sayang ..hahaha ..
assalamualaikum and bubye .


PASTFUTURE
MY WORDS;


❤YOU'RE MY FIRST AND LAST CHAPTER IN MY LIFE , ALLAH AZZA WAJJALA ❤ Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally. (Study Smart but Work Hard) ❤ ❤ ALHAMDULILLAH ASASI DAH HABIS !❤ ~✌FIGHT FOR WHAT YOU BELIEVE✌~

Footstepping


History

  • hari jadi oh hari jadi ...
  • wahh..mula-mula sekolah harap takde lha new stude...
  • kisah pertama di kelas 4neptune
  • a sad night
  • mamat senget
  • double hello u all....wahhh...aifah baru jer siap...
  • rain is good
  • my result
  • result oh result
  • ohhh...pening-pening... entah bila lha result nak ...

  • Credits

    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome



    “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”

    siti nur nabeela aifah mohammad