A 'IFAH
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
kisah pertama di kelas 4neptune
Saturday, 29 December 2012 • 08:23 • 1 comments
YooOooww.... heee..double night kepada pak cik dan mak cik blogger... i would like to story for you all about my new class...
(koya speaking)
hari ni aifah dah tau ..apa yang aifah perlu belajar...Alhamdulillah..aifah masih dapat duduk tepi dengan rakan aifah time form3 lorh... Echa nama nya..suka sangat-sangat dehh..aifah pun tak sangka juga..dapat sekelas dengan Hada,Amirah..tahun ni aifah tak dapat jadi penolong sebab tak de yang sokong aifah .. heee
tak pe lha..tak jadi pun tak pe... tak kisah sangat pun..asalkan aifah dapat duduk sekelas dengan 
kawan-kawan..terkejut aifah bila cikgu cakap yang kelas Neptune tuu memang kelas sains tulen tapi tambah satu lagi dehh... iaitu Prinsip Akaun...
waduhh!!! tapi aifah rasa aifah bisa dehh belajar semua subjek ni...Insyaallah..berkat doa my father mother,family,kawan,and guru..
aifah rasa sebentar jer aifah naik tingkatan4..
azam aifah untuk tahun depan nak belajar sungguh-sungguh..
aifah nak buktikan yang aifah boleh...
heee
namun hati ini terasa sedih pulak ): 
aifah dah tak sekelas dengan idznie..tasya..ikmal...aiki..hanif...shasha..piya,,,
aifah nak sangat-sangat dapat sekelas dengan korang...
tapi dah keputusan cam ni..nak buat cam ner..kena la terima seadanya..Tapi kita masih boleh berhubung lagi.  Sueferfuey(sumpah !) aifah happy tak sekelas dengan si syazwie toh ! gila lorh kalau aifah sekelas dengan dia..cukup lha form3 shj aifah sekelas dengan dia...boring aifah sbb selalu lorh gaduh ng dia.tod minat lha aifah gaduh ng dia..tapi bila lihat muka dia teringat kat anak sdara aifah..muka serupa sangat-sangat..
hahahaha...
ayoyoyo..aifah baru perasan dehh..panjang nye aifah tulis...hahaha...
okey lha..pasti korang nak tidur dah kan?kan?kan?
gudnight to u all....


PASTFUTURE
MY WORDS;


❤YOU'RE MY FIRST AND LAST CHAPTER IN MY LIFE , ALLAH AZZA WAJJALA ❤ Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally. (Study Smart but Work Hard) ❤ ❤ ALHAMDULILLAH ASASI DAH HABIS !❤ ~✌FIGHT FOR WHAT YOU BELIEVE✌~

Footstepping


History

  • a sad night
  • mamat senget
  • double hello u all....wahhh...aifah baru jer siap...
  • rain is good
  • my result
  • result oh result
  • ohhh...pening-pening... entah bila lha result nak ...
  • my nephew
  • what is the meaning of life
  • puas lha kawan., takde kerje nak buad duk kat umah...

  • Credits

    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome



    “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”

    siti nur nabeela aifah mohammad