A 'IFAH
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Thursday, 14 February 2013 • 20:55 • 0 comments

salam jumaat kepada u semua.. korang apa khaborr......semoga still baik baik semua . (:
bagi adik adik yang masih bersekolah dan akak form 5 dan yang seumur dengan aifah..rasa camner cuti seminggu ni? boring ke best? hah!! kerja sekolah dah siap? mesti adik adik manis and kak abang yang comel dah siap kan?..mesti deh..ape lhah aifah!tanya lagi sal tu..mesti la siap..hahaha
aifah ni masih tak siap siap lagi..ada dua subjek lagi aifah tak siap kan lagi homework aifah.rasa nak termuntah!!dua subjek tu , memang sumpah lah!banyak sangat... sejarah and english.. english tu satu karangan je... korang kan tahu aifah ni english ni low sikit --, .. bila dah low,mesti rasa macam bukit kerja sekolah english tu..walau satu dalam seribu.. hahaha
so,whatever lha...aifah sungguh happy sangat sejak akhir akhir ini...



PASTFUTURE
MY WORDS;


❤YOU'RE MY FIRST AND LAST CHAPTER IN MY LIFE , ALLAH AZZA WAJJALA ❤ Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally. (Study Smart but Work Hard) ❤ ❤ ALHAMDULILLAH ASASI DAH HABIS !❤ ~✌FIGHT FOR WHAT YOU BELIEVE✌~

Footstepping


History

  • assalamualakum kepada blogger blogger islam . dan...
  • hari jadi oh hari jadi ...
  • wahh..mula-mula sekolah harap takde lha new stude...
  • kisah pertama di kelas 4neptune
  • a sad night
  • mamat senget
  • double hello u all....wahhh...aifah baru jer siap...
  • rain is good
  • my result
  • result oh result

  • Credits

    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome



    “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”

    siti nur nabeela aifah mohammad