A 'IFAH
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Sunday, 10 June 2012 • 07:10 • 0 comments
huhuhu..betul ke aku nieyh....perlu ke aku rase macam ni..aku rasa tak perlu....dia kan kawan aku,,xkan aku minat kat kawan aku tu...
hello capital R....saya tak tahu la apo yang ado kat my mind saya ni..
ada siapa-siapa yang tahu kat mana nak baiki otak kita biar tak kan suka kat dia..tolong saya!!!!
alamak..dia ni pemalu ,,,hahahaha...whatever la dia tu macam mane....aku nak dy..tapi buat this time aku nak belajar...huish...


PASTFUTURE
MY WORDS;


❤YOU'RE MY FIRST AND LAST CHAPTER IN MY LIFE , ALLAH AZZA WAJJALA ❤ Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally. (Study Smart but Work Hard) ❤ ❤ ALHAMDULILLAH ASASI DAH HABIS !❤ ~✌FIGHT FOR WHAT YOU BELIEVE✌~

Footstepping


History

  • hahaha...semua orang laki yang kaki bola tengok bo...
  • euro 2012... come back....cakap pasal euro ni..mem...
  • alhamdulillah...exam bagi pkbs2 dah selasai dijala...
  • batuk oh batuk,,,why kamu datang... pergi main jau...
  • cuti oh cuti,,, sedap2 cuti,,, tapi borink lorh cu...
  • hari ini dalam sejarah bagi aku...mentang-mentang ...
  • hari jumaat hari tu,,saya pergi tengok dy....mujo ...
  • assalamualaikum.... hari bermula lah....exam for p...
  • birthday story
  • salam... huhahahahaha.. nop suko nyo... feel so ba...

  • Credits

    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome



    “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”

    siti nur nabeela aifah mohammad