A 'IFAH
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Friday, 9 March 2012 • 21:07 • 0 comments
hohoho...
lega ku rasa ..
boleh download lagu artis yang paling ku minat,,
hahaha..
mesti lar lagu english,,
aku xberminat sangat dengan korea song,,
sorry!!!
and now,,
aku boleh dengar lagu baru
cody simpson and greyson chance,,
so best,,,
lagi-lagi lagu baru pulak tu,,,
cody simpson - valentime
greyson chance - hold on til the night
                          - take a look at me now
and lagu lain2 pun aku ada download jugak,,
termasuk la,,
lagu blog aku,,
hehehe
ok,,bye...rakan pembaca blog....


PASTFUTURE
MY WORDS;


❤YOU'RE MY FIRST AND LAST CHAPTER IN MY LIFE , ALLAH AZZA WAJJALA ❤ Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally. (Study Smart but Work Hard) ❤ ❤ ALHAMDULILLAH ASASI DAH HABIS !❤ ~✌FIGHT FOR WHAT YOU BELIEVE✌~

Footstepping


History

  • aku diahirkan di dunia ini menjadi ank bongsu,,, a...
  • untuk menunggu hari persekolahan yang akan datang ...
  • ASSAMUALAIKUM,,, alhamdulillah,,, hari rabu ,,,dah...
  • ASSALAMUALAIKUM,, saya nak tulis pasal yang apa yg...
  • ASSALAMUALAIKUM,,, sekarang minggu exams,,, so ti...
  • SALAM,,,,, hai pembaca blog... dah lama sy xmenuli...
  • "One Thing" <!-- start of lyrics -->[Liam] I've t...
  • hai rakan-rakan blog,,,pagi ini so comey...baik u...
  • salam,,,,, hai semua ,,, hari ini aku pergi ke sek...
  • kelamarin,,, ak pergi shopping dekat kedai zaleha ...

  • Credits

    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome



    “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”

    siti nur nabeela aifah mohammad