A 'IFAH
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Thursday, 8 March 2012 • 18:37 • 0 comments
aku diahirkan di dunia ini menjadi ank bongsu,,,
and mempunyai 4orng abg,,,n 3orng kak,,termasuk aku jadilah 8..
hahaha,,,
tapi aku mempunyai lagi kak and abg,,sejak ku dihantar ke sekolah...
iaitu abg and kak angkat aku...
aku ada 3abg angkat
dan jugak 3kakak angkat...
jadi aku harus bersyukur,,,
aku jugak mempunyai kwan2 yg baik,,,
semuanya baik2....
ak sayang korang semua.....
and now aku dah brumur 15tahun..
ak harus sedar,,,
sebab masa tak akan menunggu aku,,,
now aku jadi harapan keluarga,,
sebab aku jerr yang masih high school...
harap..aku berjaya,,
amin,,,


PASTFUTURE
MY WORDS;


❤YOU'RE MY FIRST AND LAST CHAPTER IN MY LIFE , ALLAH AZZA WAJJALA ❤ Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally. (Study Smart but Work Hard) ❤ ❤ ALHAMDULILLAH ASASI DAH HABIS !❤ ~✌FIGHT FOR WHAT YOU BELIEVE✌~

Footstepping


History

  • untuk menunggu hari persekolahan yang akan datang ...
  • ASSAMUALAIKUM,,, alhamdulillah,,, hari rabu ,,,dah...
  • ASSALAMUALAIKUM,, saya nak tulis pasal yang apa yg...
  • ASSALAMUALAIKUM,,, sekarang minggu exams,,, so ti...
  • SALAM,,,,, hai pembaca blog... dah lama sy xmenuli...
  • "One Thing" <!-- start of lyrics -->[Liam] I've t...
  • hai rakan-rakan blog,,,pagi ini so comey...baik u...
  • salam,,,,, hai semua ,,, hari ini aku pergi ke sek...
  • kelamarin,,, ak pergi shopping dekat kedai zaleha ...
  • salam,,, sedih la i feel...in this time,,, my hear...

  • Credits

    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome



    “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”

    siti nur nabeela aifah mohammad